Kategorier
Fotboll

Tillbaka på hemmaplan

20.45 igår kväll lämnade jag regn och åska på Vångavallen i Trelleborg efter Sirius 2–0 seger, klockan 04.02 i natt var jag tillbaka hemma i egna sängen igen efter drygt 72 mil i bilen. En galen resa och helg med många roliga intryck.

Ett av de starkare var så klart Skånederbyt mellan Rögle och Malmö i Lindab Arena. Första gången för mig i Ängelholm och ett Skånederby på plats, och vilken stämning. Det var för övrigt min andra SHL-match på plats i år, och jag är imponerad över klubbarnas seriösa mediahantering. Framförallt bortalagen. Både Djurgården och Malmö hade egen medieansvarig på bortaplan som skötte kommunikationen med oss journalister som ville prata med spelare eller ledare.

Jag hade förmånen att sitta bredvid Malmös Christian Winnberg på pressläktaren i Ängelholm, och med den galna match som det blev kan ni ju bara gissa hur känslorna svängde även på läktaren.